Koken met groepen Partykoken

Eten met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties is een ontspannen manier om dichter bij elkaar te komen. Nog leuker wordt het, als je het eten samen bereidt. Samen koken en ook nog je culinaire kennis uitbreiden…

Teambuilding, familiereünie, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes kortom iedere groep met iedere aanleiding om wat te vieren is meer dan welkom.

Groepen vanaf 12 personen tot 40 personen kunnen koken bij het Kookpodium, van maandag tot en met zondag zowel overdag als ’s avonds. Uiteraard onder de professionele begeleiding van het Kookpodium, zodat je verzekerd bent van een smakelijke lunch of diner. Het menu wordt in overleg bepaald, waarbij we je enkele suggesties kunnen geven. Ook thema’s als de Italiaanse, Thaise keuken of tapas uit Andalusië of andere thema’s zijn mogelijk. Heb je een ander idee, vraag dan naar de mogelijkheden.

Prijzen
3 gangen € 64,95 | 4 gangen € 69,95 | 5 gangen € 74,95
Prijzen zijn inclusief keukenbegeleiding, ingrediënten, Hollandse dranken, onze huiswijnen, koffie en thee.

Bij een 3 gangenmenu duurt het programma ongeveer 3,5 uur. Bij 4 gangen 4 uur en bij 5 gangenmenu ongeveer 4,5 uur. Dit is vanaf ontvangst tot en met de koffie.

 

Programmavoorstel

Eerder of later arriveren is ook mogelijk, dit is slechts een ‘voorstel’

17.00 uur
Ontvangst met welkomstdrankje en de ‘spelregels’ van de avond. Tevens bespreken we de recepten.

17.30 uur
Aanvang keukenwerkzaamheden. In de professionele keukenunits wordt door elk team een bepaald gerecht bereid.

19.00 uur
Gezamenlijk aan tafel in ons sfeervolle restaurant. Hier genieten we van het gezamenlijke bereide menu. Uiteraard begeleid door onze (huis)wijnen, mineraalwater of andere drankjes naar wens.

21.00 uur
Afsluiting van de avond met koffie of thee en desgewenst een digestief.

21.30 uur
Einde van uw avond ‘uit koken’.

Alle bereide recepturen mogen uiteraard mee naar huis genomen worden. Het is mogelijk om het bedrijfslogo op de recepturen te plaatsen, dit ontvangen wij dan graag minimaal 1 week van tevoren per e-mail.

Menu suggesties

Voor- of tussen gerechten
• Huisgemaakte tortellini gevuld met gevogelte met een mascarpone truffelsaus op julienne van wortel en courgette
• Zachte gegaarde soep van botersla met krokant gebakken kabeljauw en gekonfijte sjalotjes
• Taartje van knapperige groenten ingepakt in Parmaham op een bedje van kruiden salade met huisgemaakte lauwwarme dressing met passievruchten siroop
• Zalmtartaar van verse en gerookte zalm op een Romeinse salade met een overheerlijke huisgemaakte ‘dressing’
• Huisgemaakte pastakussentjes gevuld met rivierkreeftjes en scampi’s met een steranijssaus
• Een rillette van appel, pijnboompitjes, spekjes, aardappel met oesterzwammen en een sausje van bospaddenstoelen
• Risotto met verse bospaddenstoelen

Hoofdgerechten Vis
(bij 5-gangen menu vis als 3de gerecht)
• Krokant gebakken zeebaars op een bedje van truffelaardappel, gebakken komkommer en kersentomaatjes
• Vis van de dag op Mediterrane wijze

 

Hoofdgerechten Vlees
(bij 5-gangen menu vlees als 4de gerecht)
• Involtini (gevulde kalfsrolletjes op Italiaanse wijze) met Roseval aardappeltjes en groente
• Zacht gegaarde kalfsentrecote met mosterdsaus of café de Paris saus en groente
• Saltimbocca à la Romana (kalfsvlees gevuld met parmaham met saliejus) Roseval knoflook- rozemarijn aardappeltjes en Italiaanse groente
• Diamanthaas (zeer mals rundvlees) met hazelnoot, sinaasappel, groene groente en een Mediterrane saus

Desserts
• Mascarpone taartje met amarena kersen
• Gebakken Valdieu kaasje met gekarameliseerde appeltjes
• Een fris limoentaartje met een saus van kiwi
• Het lekkerste chocoladedessert met fruit en kletskopjes met sesamzaad
• Crème brûlee en een sinaasappel compote
• Tarte tatin met huisgemaakt karamelijs

Aanmelden

Voor het aanmelden voor het ‘Koken met groepen’ kun je, na overleg over de beschikbaarheid van de gewenste datum, de opdrachtbevestiging hieronder downloaden, invullen en per mail sturen naar info@kookpodium.nl

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf suggesties of wensen aan te geven voor het menu. Wij zullen dan een ‘op maat gesneden’ menu voorstel maken.