Beroepsopleiding Bedieningsassistent (BAS)

Momenteel wordt deze opleiding uitsluitend ‘In Company’ gegeven bij bedrijven. Later in het jaar is het ook mogelijk om je voor deze opleiding individueel in te schrijven.

Deze opleiding is gericht op ongeschoolde volwassen en jongeren die in het reguliere onderwijs niet goed kunnen meekomen. Dit zijn vaak scholieren of studenten die ontzettend gemotiveerd zijn om met hun handen te werken, maar niet zo goed kunnen leren of die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Speciaal voor deze groepen die aan de slag willen in de bediening in de horeca is deze opleiding perfect.

De opleiding is in overleg met de horeca-branche tot stand gekomen en sluit uitstekend aan bij de vraag vanuit de praktijk. Het biedt een goed arbeidsmarktperspectief. Er is tenslotte veel vraag naar horecamensen.

Inhoud opleiding
Aangezien de opleiding nu alleen ‘In Company’ wordt gegeven, kunnen we een op maakt gemaakt programma maken. Rekening houdend met jullie vraagstelling en wensen.

Toelatingseisen: 
Gemotiveerd zijn!

Examen
Als het gehele programma doorlopen is, dan kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. De examens worden afgenomen door het SVH. Het is een branche erkend officieel diploma.

Duur van de opleiding
Aangezien het een maatwerk programma is, is de duur afhankelijk van de vraagstelling en wensen van het bedrijf en de groep die de opleiding volgt.

Kosten
We zullen een op maat gemaakte offerte maken.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons.

In onderstaand filmpje meer uitleg over BAS en KAS.