La Cucina Italiana 4 lessen

Dinsdag 19.00 uur: € 230,-
2 april, 7 mei, 4 juni en 25 juni


De Italiaanse keuken wordt steeds populairder. Daardoor willen meer mensen zich bekwamen in deze keuken. De gerechten kenmerken zich door hun puurheid en eenvoud. 


Pasta’s, risotto, knoflook, olijven, mozzarella, basilicum, parmazaansekaas en tomaten en dan de overheerlijke vlees en visgerechten niet te vergeten. Dit alles maakt de Italiaanse culinaire wereld zo geliefd. Tijdens deze cursus komen bereidings- en kooktechnieken aan de orde. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het zelf maken van diverse pasta soorten. Als u de techniek eenmaal te pakken hebt doet u het zelf thuis “in een handomdraai”. Er worden per avond 3 gangen menu bereid. 
We bespreken altijd eerst de les van de avond en dan gaat u in groepjes van 4 personen onder professionele begeleiding in de keuken aan de slag . een groep bestaat uit maximaal 16 personen

 



Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.