Oosterse Keuken 6 lessen

19.00 uur: € 345,-
Vrijdag 20 september 2019
Indonesische keuken
Vrijdag 18 oktober 2019
Thaise keuken
Vrijdag 15 november 2019
Chinese keuken
Vrijdag 29 november 2019
Indonesische keuken
Vrijdag 17 januari 2020
Japanse keuken
Vrijdag 7 februari 2020
Thaise keuken


Tijdens deze cursus zijn er 2 lessen Thaise keuken, twee lessen Indonesische keuken , een les japanse keuken en een les de chineese keuken. Ervaar de smaken en de kooktechnieken uit het Oosten. Heerlijke kruiden en specerijen. Vers en over het algemeen een “snelle keuken. Smaken en geuren uit de Smaragd. Na het volgen van de van deze 6 lessen kan je vrienden en familie uitnodigen voor een heerlijke oosterse maaltijd. Koken is een passie, niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Omdat het nieuwe smaken en impressies doet ontdekken. Omdat het andere laat meegenieten. Omdat het meer is dan koken alleen. Het is de gastronomie: de kunst van het koken.

Goed koken leer je niet van de televisie of uit een boek. Goed koken leer je door het zelf te doen! Met 4 personen wordt het gehele programmam van de avond gekookt, een groep bestaat uit maximaal 16 personen

Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.