Contact

KOOKPODIUM

Brugstraat 5, 6191 KC Beek
T 06-51305947
E: info@kookpodium.nl

KvK 14077954
NL34 RABO 0139 8453 13

KOOKPODIUM op Social Media

> Facebook
> Instagram
> LinkedinGeef een cursus cadeau

Met een cadeaubon op maat van het Kookpodium kun je een cursus cadeau geven aan vrienden, familie, personeel of collega’s. Een origineel idee voor feest- en verjaardagen!

Cadeaubon aanvragen


Nieuwsbrief Kookpodium

Wilt u op de hoogte gehouden wilt van akties en aanbiedingen van het Kookpodium? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden Nieuwsbrief

KookWINKEL KOOKPODIUM

Met het juiste kookgerei van gedegen kwaliteit wordt koken een feest. Maar het oog wil ook wat! Daarom heeft het Kookpodium een eigen winkel, met handige, leuke en lekkere artikelen voor in en om de keuken. Om jezelf of anderen te verwennen. Kom eens rondsnuffelen tussen onze kookboeken, kookmaterialen, tafelaccessoires, delicatessen en wijnen. Wij adviseren je graag.

Openingstijden
De winkel is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 14.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. In verband met externe werkzaamheden kan het zijn dat we er niet zijn. Bel even voordat je wilt komen, dan sta je nooit voor een gesloten deur.

Wij verkopen de volgende merken
Le Creuset, Demeyere, Woll, Wüsthof, Peugeot, Solis, Dualit, Magimix, Porsch design, Smaak Geheimen, Screwpull, Mercato pasta machines en nog vele andere merken.