Oosterse Keuken 4 lessen

4 lessen Oosterse keuken op donderdag 19.00 uur: € 280,-- 

 11 april 2024  Thaise keuken  ,

23 mei  2024 Indonesische keuken ,

6 juni Thaise keuken

27 juni Indonesische keuken 

Losse lessen staan ook  in het programma van voorjaar 2024 zie bij workshops

Het gaat hier om 4 lessen  

Tijdens deze cursus zijn er 2 lessen Thaise keuken en 2 lessen Indonesische keuken.  Ervaar de smaken en de kooktechnieken uit het Oosten. Heerlijke kruiden en specerijen. Vers en over het algemeen een “snelle keuken. Smaken en geuren uit de Smaragd. Na het volgen van de van deze 4 lessen kan je vrienden en familie uitnodigen voor een heerlijke oosterse maaltijd. Koken is een passie, niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Omdat het nieuwe smaken en impressies doet ontdekken. Omdat het andere laat meegenieten. Omdat het meer is dan koken alleen. Het is de gastronomie: de kunst van het koken. Na de uitleg van de recepturen ga je zelf aan de slag in de keuken onder professionele begeleiding  met max 4 personen aan een unit. Uiteraard worden alle gerechten in ons gezellige restaurant gegeten door jullie. Natuurlijk wordt er ook veel aandacht besteed aan keuken- en bereidingstechnieken.  

 

 

Goed koken leer je niet van de televisie of uit een boek. Goed koken leer je door het zelf te doen! Met 4 personen wordt het gehele programmam van de avond gekookt, een groep bestaat uit maximaal 16 personen

Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.