Oosterse Keuken 4 lessen

19.00 uur: € 260,-
woensdag 1 juni 2022
Thaise keuken 
Woensdga 15 juni 2022
Indonesische keuken 
Woensdag 29 juni 2022
Chinese keuken
Woensdag 13 juli 2022
Thaise keuken 

Het gaat hier om 4 lessen en geen 6 lessen (helaas is daar geen plek voor in de agenda)

Tijdens deze cursus zijn er 2 lessen Thaise keuken, een les Indonesische keuken , een les  de chineese keuken. Ervaar de smaken en de kooktechnieken uit het Oosten. Heerlijke kruiden en specerijen. Vers en over het algemeen een “snelle keuken. Smaken en geuren uit de Smaragd. Na het volgen van de van deze 4 lessen kan je vrienden en familie uitnodigen voor een heerlijke oosterse maaltijd. Koken is een passie, niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Omdat het nieuwe smaken en impressies doet ontdekken. Omdat het andere laat meegenieten. Omdat het meer is dan koken alleen. Het is de gastronomie: de kunst van het koken.

Goed koken leer je niet van de televisie of uit een boek. Goed koken leer je door het zelf te doen! Met 4 personen wordt het gehele programmam van de avond gekookt, een groep bestaat uit maximaal 16 personen

Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.