Oosterse Keuken 4 lessen

6 lessen Ooserse keuken op donderdag 19.00 uur: € 390,-
22 september 2022 Thaise keuken
20 oktober 2022 Indonesische keuken  
17 november 2022 Chinese keuken
1 december 2022 Thaise keuken  
19 januari 2023 Indonesische keuken 
6 februari JApanse keuken 

Het gaat hier om 6 lessen 

Tijdens deze cursus zijn er 2 lessen Thaise keuken, 2 lessen Indonesische keuken , een les  de chineese keuken en 1 les JApanse keuken . Ervaar de smaken en de kooktechnieken uit het Oosten. Heerlijke kruiden en specerijen. Vers en over het algemeen een “snelle keuken. Smaken en geuren uit de Smaragd. Na het volgen van de van deze 4 lessen kan je vrienden en familie uitnodigen voor een heerlijke oosterse maaltijd. Koken is een passie, niet omdat het moeilijk is, maar omdat het een creatieve bezigheid is. Omdat het nieuwe smaken en impressies doet ontdekken. Omdat het andere laat meegenieten. Omdat het meer is dan koken alleen. Het is de gastronomie: de kunst van het koken.

Goed koken leer je niet van de televisie of uit een boek. Goed koken leer je door het zelf te doen! Met 4 personen wordt het gehele programmam van de avond gekookt, een groep bestaat uit maximaal 16 personen

Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.