Gezellige kookclubs

10 keer per jaar koken in een groep (allemaal individuen die samen koken). Eén keer per maand wordt er bij de kookclubs een driegangen-menu gekookt dat door de groep zelf samengesteld wordt.

Eenmaal aangestoken door het kookvirus, zijn de gezellige kookclubs van het Kookpodium een echte aanrader voor gevorderden. Een keer per maand samen koken. Er zijn kookclubs op diverse niveaus. In groepjes van 4 personen kook je een driegangenmenu dat in onderling overleg is samengesteld. Uiteraard onder de professionele leiding van onze kok-docent.

De kookclubs koken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Aanvang 19.00 uur. Kosten € 70,00 per avond (betaling per seizoen). Bij een kookclub op donderdag avond en op vrijdag avond zijn nog enkele plekken vrij. Ben je met 12 personen of meer en wil je je eigen kookclub dan is dat altijd bespreekbaar. 

Bij een aantal kookclubs op donderdag en vrijdag zijn nog enkele plekken vrij. Neem contact met ons op als je wilt aansluiten bij een kookclub.