Koken met Janneke Philippi

 

Zaterdag 20 APRIL  2024 aanvang 11.00 uur   €85,-- pp  (helemaal volgeboekt na de zomer vakantie zullen er weer nieuwe workshops gepland worden) 

 

Janneke is bekend van onder meer haar geweldige kook boeken in de serie Bij Janneke thuis! Zij is de auteur van diverse kookboeken die niet mogen ontbreken bij de echte hobby kok. Ze schreef boeken over soepen, desserts, pasta en risotto, weekend lunch en natuurlijk haar inmiddels beroemde appeltaarten.

Recent is haar vega boek verschenen en de bakplaatbijbel , ook weer twee  bestsellers.! Tijdens de workshop  gaan we kris kras door haar creaties heen. 

We delen onze passie al jaren met elkaar en nu eindelijk gaan we samen de keuken in bij het Kookpodium . (dit op verzoek van diverse vaste cursisten die alle boeken van Janneke reeds in hun bezit hebben) Er zijn per dag maximaal 20 plekken beschikbaar.  

Geef bij je aanmelding duidelijk aan om welke datum het gaat .Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.