Koken met Janneke Philippi

Vega op Zondag 19 maart 2023 aanvang 11.00 uur €75,-- pp

of/en

Koken met janneke Zaterdag 1 april 2023 aanvang 11.00 uur € 75,-- pp (deze workshop is reeds volgeboekt ) 

Janneke is bekend van onder meer haar geweldige kook boeken in de serie Bij Janneke thuis! Zij is de auteur van diverse kookboeken die niet mogen ontbreken bij de echte hobby kok. Ze schreef boeken over soepen, desserts, pasta en risotto, weekend lunch en natuurlijk haar inmiddels beroemde appeltaarten.

Recent is haar vega boek verschenen, ook weer een bestseller en enkele dagen na uitgave het boek van de maand! Tijdens de workshop op 1 april gaan we kris kras door haar creaties heen. op zondag 19 maart koken we geheel VEGA met JAnneke. Haar nieuwste boek is nu al een enorm succes. Je gaat het mee maken

We delen onze passie al jaren met elkaar en nu eindelijk gaan we samen de keuken in bij het Kookpodium . (dit op verzoek van diverse vaste cursisten die alle boeken van Janneke reeds in hun bezit hebben) Er zijn per dag maximaal 20 plekken beschikbaar.  

Geef bij je aanmelding duidelijk aan om welke datum het gaat .Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.