Thaise keuken

donderdag 11 april  2024 aanvang 19.00 uur € 75,--

of 

donderdag 6 juni 2024 aanvang 19.00 uur € 75,-- 

De Thaise keuken is mensen ontmoeten en ontdekken, beleven en genieten van vele smaakcombinaties met invloeden vanuit onder andere China, India en Indonesië. Eigenlijk eet een Thai 24 uur per dag, wie wil dat niet.


Eten in Thailand is niet alleen je maag vullen, het is vooral een sociaal gebeuren om gedachten uit te wisselen over belangrijke en minder belangrijke zaken van de dag. 
Een Thaise maaltijd wordt gevarieerd samengesteld en bestaat meestal uit een currygerecht met vlees of vis, gebakken of gestoomde groenten, soep, rijst en een gebakken of geroosterd gerecht met vlees of gevogelte. Een of twee  dagen  is natuurlijk veel te weinig om deze zeer uitgebreide en smakelijke keuken te bespreken , te proeven en te ervaren, maar zeer zeker de moeite waard om te beleven, ook al is het maar voor een dag. De rest volgt vanzelf! op beide dagen wordt er een andr menu bereid. 

Goed koken leer je niet van de televisie of uit een boek. Goed koken leer je door het zelf te doen! Met 4 personen wordt het gehele programmam van de avond gekookt, een groep bestaat uit maximaal 16 personen

Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.