Koken met groepen Partykoken

Eten met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties is een ontspannen manier om dichter bij elkaar te komen. Nog leuker wordt het, als je het eten samen bereidt. Samen koken en ook nog je culinaire kennis uitbreiden…

Teambuilding, familiereünie, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes kortom iedere groep met iedere aanleiding om wat te vieren is meer dan welkom.

Groepen vanaf 12 personen tot 40 personen kunnen koken bij het Kookpodium, van maandag tot en met zondag zowel overdag als ’s avonds. Uiteraard onder de professionele begeleiding van het Kookpodium, zodat je verzekerd bent van een smakelijke lunch of diner. Het menu wordt in overleg bepaald, waarbij we je enkele suggesties kunnen geven. Ook thema’s als de Italiaanse, Thaise keuken of tapas uit Andalusië of andere thema’s zijn mogelijk. Heb je een ander idee, vraag dan naar de mogelijkheden.

Prijzen

3 gangen € 74.95 | 4 gangen € 79.95
Prijzen zijn inclusief keukenbegeleiding, ingrediënten, Hollandse dranken, onze huiswijnen, koffie en thee. Bij een 3 gangenmenu duurt het programma ongeveer 3,5 uur. Bij 4 gangen 4 uur Dit is vanaf ontvangst tot en met de koffie.

Programmavoorstel

Eerder of later arriveren is ook mogelijk, dit is slechts een ‘voorstel’

17.00 uur | Ontvangst met welkomstdrankje en de ‘spelregels’ van de avond. Tevens bespreken we de recepten.
17.30 uur | Aanvang keukenwerkzaamheden. In de professionele keukenunits wordt door elk team een bepaald gerecht bereid.
19.00 uur | Gezamenlijk aan tafel in ons sfeervolle restaurant. Hier genieten we van het gezamenlijke bereide menu. Uiteraard begeleid door onze (huis)wijnen, mineraalwater of andere drankjes naar wens.
21.00 uur | Afsluiting van de avond met koffie of thee en desgewenst een digestief.
21.30 uur | Einde van uw avond ‘uit koken’.

Alle bereide recepturen mogen uiteraard mee naar huis genomen worden. Het is mogelijk om het bedrijfslogo op de recepturen te plaatsen, dit ontvangen wij dan graag minimaal 1 week van tevoren per e-mail.

Aanmelden

Voor het aanmelden voor het ‘Koken met groepen’ kun je, na overleg over de beschikbaarheid van de gewenste datum, de opdrachtbevestiging hieronder downloaden, invullen en per mail sturen naar info@kookpodium.nl

Download opdrachtbevestiging