Koken met Kerst 3 gangen

 


Het meest magische feest van het jaar

In deze workshop wordt een vier gangendiner bereid, waarmee u tijdens de feestdagen voor de dag kunt komen. Organisatie, planning, bereiden en presentatie staan centraal deze dagen. Tevens is het mogelijk eventueel losse gerechten van het menu daags voor kerst af te halen bij het Kookpodium. Wij bereiden het dan voor u zodat u het alleen nog maar hoeft te presenteren (mocht vier gangen te veel zijn voor u om te bereiden).

Tijdens deze workshop bereidt u op de eerste plaats alle gerechten al een keer, zodat u met Kerst niet voor verrassingen komt te staan. “Kookpodium” zorgt voor een stappenplan voor de voorbereidingen. Koken hoeft niet moeilijk te zijn. Het komt vooral neer op organiseren en plannen. Juist hierdoor zien veel mensen op tegen het koken met Kerst of andere feestdagen. Zij hebben een handreiking nodig voor het maken van een planning. De dag van te voren alles goed voorbereiden is het halve werk. Ook al omdat het niet gezellig is als u op de dag zelf, uw gasten er al zijn, nog veel tijd in de keuken moet doorbrengen.Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Let op dat u zeker alle velden goed in heeft gevuld.