Wild en gevogelte

Zondag 17 november 11.00 uur €70,-


Elk seizoen verrassend met smaak

Tijdens deze masterclass bereid je onder professionele begeleiding een 4 gangen menu geheel aangepast aan het wildseizoen. Het woord "wild" met betrekking tot de vogels en dieren die voor de sport worden gejaagd en daarna geconsumeerd, roept onmiddellijk een beeld van flamboyante gerechten op. Het is net of voedsel waarvoor je eerst de natuur in moet trekken om het op te sporen een geheel eigen karakter heeft. Dit respect begeleidt het wild ook naar de tafel, zoals blijkt uit de woorden van de beroemde Franse restaurateur Fernand Point: "als onze schepper zich de moeite heeft getroost om ons heerlijke en uitgelezen dingen te eten te geven, dan is het minste dat we kunnen doen het voedsel met zorg te bereiden en het met gepast respect te serveren".



Aanmelden cursus

Vermeld duidelijk de titel van de Cursus of Workshop met de datum waar u zich voor wilt aanmelden en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.