La Cucina Italiana 8 lessen
Donderdag 8 lessen € 600,- aanvang 18.30 uur
les 1 | 9 oktober 2025
les 2 | 13 november 2025
les 3 | 4 december 2025
les 4 | 8 janauri 2026
les 5 | 5 februari 2026
les 6 | 5 maart 2026
les 7 | 2 april 2026
les 8| 7 mei 2026
De Italiaanse keuken wordt steeds populairder. Daardoor willen meer mensen zich bekwamen in deze keuken. De gerechten kenmerken zich door hun puurheid en eenvoud.
Pasta’s, risotto, knoflook, olijven, mozzarella, basilicum, parmazaansekaas en tomaten en dan de overheerlijke vlees en visgerechten niet te vergeten. Dit alles maakt de Italiaanse culinaire wereld zo geliefd. Tijdens deze cursus komen bereidings- en kooktechnieken aan de orde. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het zelf maken van diverse pasta soorten. Als u de techniek eenmaal te pakken hebt doet u het zelf thuis “in een handomdraai”. Er worden per avond 3 gangen menu bereid. We bespreken altijd eerst de les van de avond en dan gaat u in groepjes van 4 personen onder professionele begeleiding in de keuken aan de slag, een groep bestaat uit maximaal 16 personen